Image Slide 1
Logopedie voor volwassenen
Shadow

Logopedie voor volwassenen: behandeling van problemen met eten, drinken en slikken

Soms gaat eten, drinken of slikken niet (meer) vanzelf. Dit kan problemen opleveren die alledaagse zaken moeilijk maken. MediaLuna Logopedisten is er voor jong en oud. We bieden hulp bij dit soort problemen.

Samen met jou brengen we het probleem in kaart. Ook kijken we naar een mogelijke oorzaak. Het kan zijn dat een aandoening het probleem veroorzaakt. Zo kunnen we bijvoorbeeld hulp bieden aan mensen met een spierziekte, zenuwaandoening, hersenletsel of dementie. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking.

We hebben prettige praktijkruimtes en een geduldige aanpak. We helpen iedereen het beste uit zichzelf te halen.

Uiteraard kunnen we ook hulp bieden als de oorzaak van jouw probleem niet bekend is. Lees hier verder over onze behandelingen op het gebied van eten, drinken en slikken voor volwassenen. Zoals de behandeling van een slikstoornis of behandeling van een cliënt met dementie.  

Ook kun je een vraag stellen als je iets anders wil weten over onze behandelingen voor volwassenen. Of meld je meteen aan voor behandeling. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We ondersteunen bij problemen met:

Contactformulier

Wil je meer weten over onze behandelingen voor volwassenen? Stuur ons je vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.