Image Slide 1
Valkenburg
Shadow

Vestiging Valkenburg (Adelante)

Adres
Locatie ‘Adelante Valkenburg-Houthem’
Onderstestraat 29
6301 KA VALKENBURG

Telefoon
085-040 32 24
Ons secretariaat is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag, 08.30 tot 17.30 uur.

Over onze praktijk

Sinds oktober 2022 heeft MediaLuna Logopedisten een vestiging in Houthem, Valkenburg. We maken deel uit van de locatie Valkenburg-Houthem ‘Kind & Jeugd’ van Adelante Zorggroep. Op deze locatie zijn de afdelingen Encanto (speciaal onderwijs), Adelante Kinderrevalidatie, Adelante Contigo (verpleegkundig kinderzorghuis & kinderdagverblijf) en de medezeggenschapsraad  en leerlingen/jongerenraad van Adelante gevestigd.

In deze vestiging behandelen we baby’s en kinderen. Deze vestiging is openbaar toegankelijk, ook voor cliënten zonder band met Adelante Zorggroep.

Onze praktijk ligt in het dorpje Houthem, tussen Valkenburg en Berg en Terblijt. We zijn snel bereikbaar vanaf de snelweg A79. Parkeren is mogelijk op de grote parkeerplaats voor de deur. Ook zijn we met het openbaar vervoer te bereiken; treinstation Houthem-Sint Gerlach is 5 minuten lopen. De buslijnen 30 en 791 van Arriva hebben een bushalte ter hoogte van de Stationsweg in Houthem, Valkenburg. Je loopt in 5 minuten naar onze vestiging.

Onze praktijk beschikt over fijne ruimtes voor de behandelingen. MediaLuna Logopedisten heet je van harte welkom!

Onze behandelingen voor baby's en kinderen

Wordt logopedie vergoed?

Een logopediebehandeling valt bijna altijd onder de basisverzekering. Daarom wordt logopedie vrijwel altijd vergoed door je zorgverzekeraar.

Om logopedie vergoed te krijgen via je zorgverzekeraar is een verwijzing van je huisarts of specialist nodig. Vraag dus altijd eerst een verwijzing voor logopedie aan je arts.

Check hier of logopedie wordt vergoed binnen jouw zorgverzekering: