Image Slide 1
Maastricht
Shadow

Vestiging Maastricht (Kinderteam)

Adres
Locatie ‘Kinderteam Maastricht’
Oranjeplein 97
6224 KV  MAASTRICHT

Telefoon
085-040 32 24
Ons secretariaat is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag, 08.30 tot 18.00 uur

Over onze praktijk

Onze vestiging is gelegen op een centrale plek in Maastricht. We maken er deel uit van het multidisciplinaire ‘Kinderteam Maastricht’, een samenwerkingsverband met een kinderfysiotherapeut, kinderergotherapeut en een voetspecialist. In ons pand is ook LEEF! Therapeutisch Centrum gevestigd.

In deze vestiging behandelen we alleen baby’s en kinderen.

Onze praktijk ligt aan de Groene Loper, het park dat bovenop de A2-tunnel ligt. We zijn goed te bereiken via de snelweg A2. Parkeren is mogelijk langs de weg voor de deur (betaald). Vanaf het NS-station kun je ons lopend bereiken of bus 6 richting Amby nemen en uitstappen op het Oranjeplein.

Onze praktijk zit op een sfeervolle locatie. We ontvangen je graag in een van onze prettige behandelruimtes. Je bent van harte welkom voor een behandeling bij MediaLuna Logopedisten.

Onze behandelingen voor baby's en kinderen

Wordt logopedie vergoed?

Het is goed om te weten dat logopedie vrijwel altijd vergoed wordt door je zorgverzekeraar. Logopedische zorg valt namelijk onder de basisverzekering.

Om de logopediebehandeling vergoed te krijgen via je zorgverzekeraar is een verwijzing van je huisarts of specialist nodig. Vraag dus altijd eerst een verwijzing voor de logopedist aan je arts.

Controleer hier of logopedie wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar: