Image Slide 1
Kerkrade
Shadow

Vestiging Kerkrade (Plinthos, gebouw Flexiforum)

Let op: vanaf 17 februari 2023 zal onze vestiging in Kerkrade, locatie Plinthos, niet meer in gebruik zijn.

Je bent uiteraard van harte welkom in onze 4 andere vestigingen.

Adres
Locatie ‘Plinthos’
Gebouw Flexiforum
Spekhofstraat 15
6466 LZ KERKRADE

Telefoon
085-040 32 24
Ons secretariaat is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur.

Openingstijden
Maandag, 13.00-17.30 uur
Vrijdag, 08.30-17.30 uur

Over onze praktijk

Je bent van harte welkom in onze vestiging in Kerkrade. Deze is gelegen in de wijk Spekholzerheide, dicht bij het Parkstad Limburg Stadion van Roda JC.

We zijn te vinden in het gebouw van organisatie Plinthos. Plinthos biedt een ontmoetings- en belevingsplek voor kinderen, jongeren en betrokkenen op het vlak van zorg en welzijn. Onze vestiging is gelegen in het gebouw ‘Flexiforum’ (voorheen Campus Kerkrade).

Deze vestiging is geopend op maandag en vrijdag (zie openingstijden hierboven). Baby’s en kinderen kunnen op deze plek terecht voor logopedie. Deze vestiging is overigens toegankelijk voor iedereen, ook voor cliënten zonder band met Plinthos.

Het bedrijfsverzamelgebouw waarin we gevestigd zijn, stond eerder bekend als ‘Campus Kerkrade’. We zijn makkelijk te bereiken via de snelweg A76, de Euregioweg en de Buitenring Parkstad Limburg.

Parkeren is mogelijk op de ruime parkeerplaats voor de deur en langs de weg. Een bushalte vind je om de hoek aan de Elbereveldstraat.

Je bent van harte welkom in onze prettige praktijkruimte. Tot ziens!

Onze behandelingen voor baby's en kinderen

Wordt logopedie vergoed?

Een logopediebehandeling valt in vrijwel alle gevallen onder de basisverzekering. Dat betekent dat logopedie bijna altijd vergoed wordt door jouw zorgverzekeraar.

Om recht te hebben op vergoeding van de behandeling is een verwijzing van je huisarts of specialist nodig. Vraag dus  eerst een verwijzing voor logopedie aan je (huis)arts.

Controleer hier of logopedie wordt vergoed binnen jouw zorgverzekeringspakket: