Image Slide 1
Beek
Shadow

Vestiging Beek (Medisch Centrum Beek)

Adres
Locatie Medisch Centrum Beek
Doctor Beckersstraat 7c
6191 DA BEEK

Telefoon
085-040 32 24
Ons secretariaat is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag, 08.30 tot 18.00 uur.

Over onze praktijk

De hoofdvestiging van MediaLuna Logopedisten is gelegen in Beek. We zijn gevestigd in het Medisch Centrum aan de Doctor Beckersstraat 7c. De ingang van onze praktijk is gelegen aan de zijkant van het pand, aan de Labouréstraat.

In deze vestiging behandelen we baby’s, kinderen en volwassenen.

Onze praktijk ligt in het centrum van Beek en is makkelijk en snel bereikbaar vanaf de snelwegen A2 en A76. Parkeren is mogelijk voor de deur of op de naastgelegen parkeerplaats aan het Onze Lieve Vrouweplein. Vanaf NS-station Beek-Elsloo loop je in 12 minuten naar onze vestiging. Ook zijn we goed bereikbaar met de bus.

In dit historische pand was vroeger ‘MAVO Groenewald/Proosdijveld’ gevestigd. Nu is er een keur aan zorgverleners verzameld. We beschikken over lichte en prettige ruimtes in onze praktijk. We heten je van harte welkom voor een behandeling!

Onze behandelingen voor baby's, kinderen en volwassenen

Wordt logopedie vergoed?

Een logopediebehandeling in onze praktijk wordt bijna altijd vergoed door je zorgverzekeraar vanuit de basisverzekering.

Om in aanmerking te komen voor vergoeding door je zorgverzekering is een verwijzing van je huisarts of specialist noodzakelijk. Vraag dus altijd eerst een verwijzing naar ons aan de arts.

Check hier of logopedie wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar: