Image Slide 1
Online logopedie
Shadow

Online logopedie

Ben je niet in staat om naar onze vestiging te komen voor de behandeling? Bijvoorbeeld door ziekte? Of door een lichamelijke beperking?

Dan zijn er twee mogelijkheden om de behandeling door te laten gaan. Onze logopedist kan je op jouw locatie bezoeken. Daarnaast kan de logopedie via internet plaatsvinden. Dat heet ook wel online logopedie.

Voor een effectieve manier van behandelen combineren we online logopedie zo veel mogelijk met offline behandelingen.

Logopedie via video

Is het verstandig om de logopedist niet te ontmoeten? Bijvoorbeeld in het geval van verkoudheid? Of een COVID-19-besmetting?

Dan kunnen we kiezen voor logopedie via internet. De behandeling vindt dan plaats via een videoverbinding. Dit noemen we ook wel ‘telelogopedie’ (logopedie op afstand).

Telelogopedie kan plaatsvinden als je beschikt over een computer, laptop of tablet met een beeldverbinding. Telelogopedie via een smartphone raden we af, omdat het scherm niet groot genoeg is. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld niet goed de gezichtsuitdrukkingen en de bewegingen van de mond bekijken.

Online logopedie

Voor telelogopedie bieden wij een beveiligd videobelplatform. Na inloggen kom je in contact met de logopediste voor de behandeling.

Deze videobehandeling is een prima alternatief voor een behandeling in onze praktijk. De tijdsduur van een behandeling via beeldverbinding is even lang als een behandeling waarbij de cliënt aanwezig is in onze vestiging.

Onze logopediebehandelingen

Meer weten over de klachten die we kunnen behandelen? Ga via een van onderstaande knoppen naar onze aandachtsgebieden:

Vragen of direct aanmelden?

Wil je meer weten over online logopedie of direct logopedie aanvragen? Dat kan via de buttons hieronder: