Je bekijkt nu Nieuwe vestiging Valkenburg per oktober 2022

Nieuwe vestiging Valkenburg per oktober 2022

We hadden een drukke periode in onze praktijk de afgelopen weken. Niet alleen waren onze logopedisten aan de slag met cliënten voor behandeling. We waren namelijk ook bezig met een nieuwe vestiging en verhuizing. Er werden flink wat meubelstukken en dozen vol speelgoed en spelmateriaal heen en weer gereden…

Nieuwe vestiging in Valkenburg en verhuizing

In Valkenburg-Houthem betrokken we een nieuwe locatie: een praktijkruimte gelegen in het gebouw ‘Kind & Jeugd’ van Adelante Zorggroep. Adelante heeft op deze locatie onder meer een kinderrevalidatiecentrum gevestigd. Onze nieuwe locatie ‘Valkenburg-Houthem’ is ook beschikbaar voor cliënten van buitenaf.

Voorheen hadden wij een vestiging in Kerkrade bij het verpleegkundig kinderdagverblijf van Adelante Zorggroep (Contigo). De activiteiten die daar plaatsvonden zijn verhuisd naar onze nieuwe vestiging in Valkenburg. Alle cliënten werden hierover geïnformeerd. We proberen overlast door de verhuizing zo veel mogelijk te beperken. Onze excuses als er zaken minder vlot lopen dan je van ons gewend bent. Mocht je vragen over de verhuizing hebben, laat het ons dan zeker even weten.

De adresgegevens en meer informatie over onze nieuwe vestiging in Valkenburg-Houthem vind je hier.

Vestiging Kerkrade MediaLuna Logopedisten

Nieuwe vestiging in Kerkrade

Met trots melden we dat we ook een nieuwe vestiging in Kerkrade hebben. Deze is gelegen in het gebouw ‘Flexiforum’ (voorheen ‘Campus Kerkrade’).

In dit kleurrijke pand met industriële uitstraling zijn verschillende organisaties gevestigd. Onze nieuwe praktijkruimte zit naast het belevingscentrum van Plinthos. Plinthos biedt kinderen en jongeren hier een ontmoetingsplek met aandacht voor zorg en welzijn. Voor ons als logopedisten een goede plek om aanwezig te zijn, aangezien ook wij kinderen en jongeren vooruit kunnen helpen in hun ontwikkeling.

Het adres en praktische informatie over onze nieuwe vestiging in Kerkrade vind je hier:

MediaLuna Logopedisten vestiging Kerkrade Plinthos
MediaLuna Logopedisten vestiging Kerkrade interieur

Van harte welkom!

We heten je van harte welkom in onze nieuwe vestiging. Heb je vragen over onze verhuizing, de nieuwe vestiging of onze dienstverlening? Bel ons, e-mail ons of vul het contactformulier in.

Tot ziens!

Contactformulier