Image Slide 1
Logopedie voor kinderen
Shadow

Logopedie voor kinderen: hulp bij problemen met spreken, taal, horen, ademen, eten, drinken, slikken en communiceren

Heb je zorgen over de ontwikkeling van je kind? Soms gaan zaken niet vanzelf. Of zonder hulp. MediaLuna Logopedisten helpt bij problemen met spreken, taal en communicatie. Daarnaast bieden we hulp bij problemen met horen en ademen. Tenslotte begeleiden we kinderen bij problemen met eten, drinken en slikken.

  • Het doorslikken van eten is een probleem voor jouw peuter.
  • Je kleuter blijft achter in het praten en de ontwikkeling van taal.
  • Het horen en begrijpen van anderen is moeilijk voor jouw kind in de tienerleeftijd.

Dat zijn voorbeelden van problemen waarmee we kinderen en hun ouders of verzorgers helpen. We hebben veel ervaring met het begeleiden van kinderen van allerlei leeftijden. Van baby’s tot jongvolwassenen. 

Ook zijn we gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met extra zorgbehoefte. Zoals kinderen met een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking. Daarnaast zijn kinderen met een gedragsprobleem of contactprobleem bij ons van harte welkom.

Kies hieronder en lees meer over de behandelgebieden binnen onze praktijk. Stel ons een vraag. Of meld je kind direct aan voor een intake.

Klik op een van onderstaande foto’s voor meer informatie:

Bij deze zaken kunnen wij helpen:

Contactformulier

Wil je meer weten over de aanpak van een eet-, drink- of spraakprobleem bij je kind? Stuur ons je vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.