Hygiëne en veiligheid

MediaLuna Logopedisten vindt een gezonde en veilige behandel- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers uiterst belangrijk. We vragen al onze medewerkers en bezoekers om onze voorschriften voor hygiëne en veiligheid na te leven. Zodat iedereen op een veilige en prettige manier onze vestigingen kan bezoeken en haar werk uitoefenen.

Ben je verkouden of hoest je?

Neem dan alsjeblieft contact op met je behandelend logopedist. Doe dit voordat je naar onze praktijk komt of voordat de logopedist jou bezoekt. Als jouw logopedist verkouden is of hoest zal zij hetzelfde doen.

Na overleg besluiten we of de behandeling ‘live’ kan doorgaan. Zo niet, dan maken we een nieuwe afspraak of we voeren de behandeling via video uit.

Verkoudheid

Ben je in contact geweest met iemand die positief getest is op COVID-19?

Positieve coronatest

Ben je positief getest of in contact geweest met iemand die positief testte? Volg dan het advies van de GGD. Check het advies van de GGD via onderstaande knop. Neem daarnaast contact op met je logopedist voorafgaand aan de afspraak.

Samen doen we er alles aan om een veilige omgeving te bieden. Alvast dank voor je medewerking!

Mea Verhoef, praktijkhouder MediaLuna Logopedisten

Contactgegevens

  • 085-040 32 24

    Ons secretariaat is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur.

  • info@medialunalogopedisten.nl

  • Open van maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 18.00 uur

Veiligheid

Nooduitgang

Elk van onze vestigingen beschikt over een calamiteitenplan met onder meer vermelding van vluchtroutes, nooduitgangen en aanwezigheid van brandblussers en AED’s.

Onze veiligheidsfunctionaris, Mea Verhoef, controleert onze calamiteitenplannen 2x per jaar zodat deze up-to-date blijven.